להתאהב בצרפת מחדש – סדנת מקרונים עם ליזה תובל

אין ספק כי המטבח הצרפתי נחשב לאחד המטבחים המעניינים והטעימים ביותר. מדובר על מטבח מיוחד, המאפשר שילובי טעמים ייחודיים, שאין בשום מטבח אחר. כמו כן, כדאי להכיר את עולם הקינוחים הצרפתי, היות ובדיוק כמו בכל תחום קולינרי אחר, גם בתחום הקונדיטוריה, מושם דגש רציני על האסתטיות של המנות ועל הטעמים המורכבים והמיוחדים. סדנת מקרונים עם ליזה תובל, יכולה לאפשר לכל אחד ליהנות מהקונדיטוריה הצרפתית ולחוות את הטעמים המיוחדים שלה. מדובר על עוגיות צבעוניות ויפות, הדורשות השקעה, אשר מורגשת כבר בביס הראשון. עוגיות אלו הפכו לטרנדיות במיוחד בארץ, בזכות הטעם הייחודי שלהן, המראה האסתטי וכמובן הצבע והשמחה שהן מוסיפות לכל אירוע ולכל צלחת. באמצעות סדנה מקצועית העוסקת בתחום כמו בלינק, כל אחד יכול ללמוד כיצד להכין את העוגיות האלו בבית, ברמה של קונדיטוריה מקצועית.

סדנת מקרונים עם ליזה תובל – כדאי להכיר!

ליזה תובל נחשבת לדמות מוכרת וידועה בעולם האפייה והקונדיטוריה. מדובר על בעלת מקצוע מיומנת ומנוסה, שהחליטה לתרום מהידע הרב שלה, לטובת כל מי שמעוניין ללמוד את התחום. סדנת המקרונים שלה מאפשרת לכל אחד ללמוד את שיטות העבודה ואת הטכניקות השונות, שיאפשרו לו ליהנות מעוגיות נימוחות, טעימות ואלגנטיות. חשוב להדגיש כי מדובר על סדנה המתקיימת בקבוצות קטנות, על מנת לספק יחס אישי לכל תלמיד. המטרה היא שכל אחד יתנסה בתהליך, ישאל שאלות ויקבל את כל הידע הדרוש לו, על מנת להיות מסוגל להכין בבית עוגיות ברמה של קונדיטוריה צרפתית. כמובן שהסדנה מספקת את כל חומרי הגלם האיכותיים ביותר, על מנת להכין את סוגי המילוי המגוונים ולאפשר טעמים מיוחדים ומורכבים. כמו כן, כל משתתף זוכה לעבוד בעמדת אפייה אישית, המצוידת בכל כלי המטבח המתקדמים ביותר.

הכירו קיטים לאפייה שתרצו במטבח שלכם, הקליקו